Pridružite nam se

SINCE 1996 LTD.

SAN MARCO d.o.o. Bijeljina :: Republika Srpska - BiH

tel.fax: +387 (0)55 222 100

e-mail: office@sanmarco-doo.com

ENG  l  SRB

   
  New Page 1
 
 

Raj za sve ljubitelje dobrog, slatkog ukusa i tradicije...

 
     
 
   

Pogledaj još...

   

O NAMA

 
“SAN MARCO” d.o.o. je preduzeće čija je osnovna djelatnost proizvodnja kolača, torti i sladoleda. Sjedište firme je u Bijeljini i firma posluje od 1996. godine i trenutno zapošljava 60 radnika.
     

PROIZVODI

       
VELEPRODAJA

Na početku je proizvodnja zadovoljavala potrebe našeg grada i bliže okoline, ali ubrzo San Marco je izrastao u jednog od vodećih proizvođača poslastica i izlazi na veće tržište šireći svoju prodajnu mrežu širom BiH. Sa modernom proizvodnjom, savremenim mašinama, željom za očuvanje tradicionalne recepture, kvalitetom proizvoda i stalnim stručnim usavršavanjem, uz kvalitetan izbor repromaterijala, stvarali smo kako nove ukuse tako i savršene dekoracije.

      ZASTUPNIŠTVA        
               
 

 
 
Kafe poslastičarnica
 
   

Kafe poslastičarnica “San Marco” otvorena je jula 1996. godine u ulici Nikole Tesle 10, u Bijeljini. Poslastičarnica je jedna od najvećih, najmodernijih i luksuzno opremljenih ugostiteljskih objekata. Na 280 m2 smještena je kafe poslastičarnica na 2 sprata sa 40 stolova i 160 mjesta za sjedenje. Unutrašnost poslastičarnice je vrhunskog italijanskog dizajna i modernih dostignuća sa najsavremenijim italijanskim vitrinama kao i najnovijem aparatima za poslastičarstvo renomiranih italijanskih firmi.

 
   

Ispred kafe poslastičarnice je velika bašta koja je smještena na 68m2. Bašta je preuređena i prilađogenja za sjedenje i boravak u njoj kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima, sa 22 stola i 88 mjesta za sjedenje.

 
Radno vrijeme: pon.– čet.: 06:30-23:00, petak, subota i nedelja : 06:30-24:00.
Poslastičarnica predstavlja raj za sve ljubitelje dobrog, slatkog ukusa i tradicije.
             

Kafe poslastičarnica San Marco koja je pravo mjesto za sladokusce izvrsnih poslastičarskih proizvoda, ubrzo proširuje svoju ponudu te u svoj meny dodaje i pice kao pravi izbor za ljubitelje dobrih italijanskih jela. Palačinci predstavljaju takođe jedan od nedoljivih poslastica u našoj ponudi bilo da su slani ili slatki. Pored toga nudi Vam veliki izbor domaćih, dječijih, svečanih i svadbenih torti i kolača koji se prave po tradicionalnim receptima od najkvalitetnijih sastojaka, a osim izvanrednog ukusa, vrhunsko zadovoljstvo pružaju i svojim besprekornim izgledom i dekoracijom.

 
       
Dječija igraonica:
 
       

prostor za igru sadrži lavirint sa toboganom, bazenom sa lopticama, boks vrećama i još mnogo toga. Boravak Vašeg djeteta u igraonici je opušten i ugodan.

 
Proslava rođendana:
             

u poslastičarnici organizujemo rođendanske proslave uz party dekoraciju prostora uz grickalice, piće, pice, tortu, vatromet i dječiji šampanjac. Piće i hrana u toku rođendana služi se isključivo iz naše ponude. To je mjesto gdje će se Vaša djeca lijepo provesti i gdje ćete uz našu uslugu moći da uživate. Za to vrijeme roditelji mogu da uživaju u prijatnom ambijentu poslastičarnice uz piće, muziku i TV.

Ljubazno osoblje će se potruditi da u širokoj ponudi napravite pravi izbor, da osjetite prijatnost njene unutrašnjosti kao i da svoje raspoloženje podijelite sa najdražima pa i sa nama.

 

 
   

Meni karta

 
• Topli napici
• Bezalkoholna pića: osvježavajući pripodni sokovi, gazirani napici, prirodne vode
• Piva
• Alkoholna pića
• Vina
• Kupovi i voćne salate
• Preko 40 vrsta kolača i torti
• Ledeni kolači
• Preko 40 vrsta italijanskog sladoleda koji je u našoj ponudi tokom cijele godine
• Pice mrsne i posne
• Palačinci slatki i slani
                 
 
 

   Copyright © SAN MARCO 2011. All rights reserved         Design: S inteligent

POČETNA   I   USLUGE   I   VOZNI PARK   I   NAGRADE   I   DOWNLOAD